The Noise Hour Heavy Metal Radio Show and Magazine

MOONSORROW (Helsinki, Finlandia)

Género: Folk/Pagan/Black Metal

Discografía:
(1996) Thorns of Ice (Demo)
(1997) Metsä (Demo)
(1997) Promo (Demo)
(1999) Tämä Ikuinen Talvi (Demo)
(2001) Suden Uni
(2001) Voimasta Ja Kunniasta
(2003) Kivenkantaja
(2005) Verisäkeet
(2007) V: Hävitetty
(2008) Tulimyrsky EP (EP)
(2011) Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa
(2014) Heritage: 1995-2008 – The Collected Works
(2016) Jumalten Aika

Formación:
Ville Sorvali: Bajista/Vocalista
Henri Sorvali: Guitarrista
Marko Tarvonen: Baterista
Mitja Harvilahti: Guitarrista
Markus Eurén: Teclista

Contacto:
Moonsorrow Facebook
Moonsorrow Website
Moonsorrow Twitter

Share: